Vellykket samling for Expressene i Brevik

Expresslogo

Expressene var samlet i Skien 18 mars 2014. Målet med samlingen var å styrke miljø og samhold i klassen, og å ha et innhold som både gleder og inspirerer for sesongen 2014.

Trond Sverre Førde fra Bundefjorden Seilforening kom på besøk og hadde mye nyttig Express-info. Trond Sverre var da leder i den norske Expressklubben og er aktiv Express-seiler med gode resultater. Vi takker Trond Sverre for bidraget!

Bård Sætre kom også og ga oss gode regattatips. Som de fleste vet er Bård også merittert Expresseiler på høyeste nivå, og besitter mengder av både basis- og feinschmeckerkunnskaper på regattabanen. Takk til Bård!

Innhold for kvelden var;

– Informasjon om Expressregler og om medlemskap i Expressklubben. Her vil det også være informasjon om utstyrsregler som er pr i dag som er viktige å følge, og om hvilke endringer som er på gang. (ca. 30 min)

– Grunnleggende og gode tips på regattabanen v/ Bård Sætre (ca. 45 min)

– Pizza og litt seiling på lerret….