Informasjon før sesongen 2015

Litt informasjon fra Brevik Seilforening før sesongen starter:

Det føste som skjer er Elvstrøms Seil sin treningssamling førskommende lørdag kl 11.00.

Vi oppfordrer alle til å delta. Ønske fra Sverre Tangerud fra Elvstrøm Sail:

“Før man kan begynne å se ut av båten og begynne på detaljene må maskineriet (les. Mannskap) fungere.At ting sitter i rundinger, slag, dipper, jibber og alle andre manøvre.Dette har vi jo gått gjennom hos dere flere ganger tidliigere. Men nå er det jo en ny vår. For å slippe å begynne på nytt er det fint om alle går gjennom manøvrene om bord, så kan vi kjøre mer trim og vektfordeling”

Tirsdag 12 mai starter vårens første regatta, Byggern Salingstrands Cup 2015. Vi starter opp med skippermøte på Seivall kl 17.00 med gjennomgang av seilingsregler av klubbens dommer Kjetil Hornæs, presentasjon nytt banekart og gjennomgang av klassene.

Påmelding til Byggern Salingsstrands Cup vil foregå på klubbhuset.
Vi oppfordrer alle til å kjøpe årskort,da er du påmeldt til alle regattaer som Brevik Seilforening arrangere. Innbetalingen kan du gjøre til kontonummer 2670 08 25492 eller ved påmelding I klubbhuset tirsdag 12 mai:

Priser sesongkort:

Tur&Hav/Express/Åpen klasse            1 000,-
Kogg:                                                           800,-
BB11                                                            550,-

Øvrige priser: Båter med alle mannskap under 16 år: 0.-
Tur&Hav/Express/Åpen klasse: 200,-
Kjølbåter/Kragerøterner: 150,-

Åpen Klasse:

Vi ønsker velkommen til alle nye seilere, enten du er turseil eller du er en litt erfaren seiler. Vi legger opp til en bane og ett løp som passer for denne klassen. Eneste kriterie er at båten er målt etter nor-rating, skipper har betalt seillisens for båten og selvfølgelig starkontigenten til serien.

Mer info kommer på skippermøte på Seivall tirsdag kl 17.00 eller hvis du tar kontakt på tlf 99 23 23 65 eller mail: helmundsen@gmail.com om du ønsker mer informasjon.

Vi ønsker med dette alle seilere og mannskaper en riktig god sesong for 2015, og husk å bruke dette flotte annlegget vi har her på Seivall også utenom regattaene.

Hilsen leder Tur&Hav
Knut Helmundsen