Velkommen til Brevik Seilforening og Vestfold Cup 20.-21. juni 2015

Brevik Seilforening ønsker alle joller velkommen til Vestfold Cup 20.-21. juni 2015

Det seiles etter ISAF kappseilingsregler, bestemmelser for seilasen samt Vestfold Seilkrets bestemmelser for Vestfold Cup.

Starttidspunkt: Første varselsignal 11:00 begge dager.

Rormannsmøte kl 1000 lørdag.

Ingen startsignal etter kl 1500 søndag.

Regattakontoret er åpent fra kl 0900 lørdag. Påmelding og registrering ved adkomst og senest 1 time før start. Startkontingent kr 200,- (150,- for en dag).  Startkontingent kan betales kontant eller i kortterminal.

Regatta området i Eidangerfjorden. Vi legger opp til seiling på faste merker – med start og mål nær land.

Regattakontor, jolle- og RIB slipp ligger på foreningens anlegg på Seivall. RIB utsett kan også gjøres på Nystrand båthavn på andre siden av fjorden.

Det er satt opp egen trener for Optimist klasse C, som vil få egen start og veiledning.

Kontaktperson Sigurd Aanesen, tlf 479 00 712, saanesen@gmail.com