Norges Cup Optimist

I helgen var nok en av våre seilere i aksjon, Ragnar Spilling Olsen i Optimist B. Norges Cup for optimist gikk av stabelen hos Bundefjorden seilforening helt innerst i Oslofjorden. Totalt stilte 78 båter til start i A feltet mens det i B feltet var 21 stykker. Lørdag startet med lite vind , så første start gikk først 2,5 time etter planlagt. Da vinden endelig kom ble det gjennomført 3 regattaer. Søndag startet med strålende seilforhold og nye 3 regattaer ble gjennomført. Siste regatta viste ca 10 m/s og perfekte forhold synes Ragnar , og her seilte han veldig godt og fikk en strålende flott 3 plass! Sammenlagt ble Ragnar nr 6 i Optimist B i denne Norges Cupen. Gratulerer med strålende seiling!

Bundefjorden seilforening ligger litt kronglete til men med god planlegging og organisering ble dette ett flott arrangement for både seilere og følgere .

2015 NC5 Bundefjorden