Dugnad på Seivall – 23 april kl 10-15. Møt opp:)

Hei alle sammen.  Gi ditt bidrag med å klargjøre Seivall for ny sesong.  Ta med deg et godt smil og bli også enda bedre kjent med alle som trives i foreningen. Vi spiser en felles dugnadslunch i form av pølser og litt annet godt kl 1230.

I år vil dere se ny utgave av kogg og BB-11 anlegg som skal monteres. Nye sittebenker skal monteres, rydding og utbedringer av grøfter og skråninger for å gjøre det enda penere, ferdigstille ny murtrapp, teltløsning skal i været igjen, malearbeid utvendig, shining og vasking av lokaler, klargjøring av bøyebåt, rydding i boder og bygg, og mere til. Det kan rett og slett ikke bli mange nok medlemmer da det er mer enn nok av ting å ta tak i.

De største oppgavene er organisert i egen arbeidsliste Vårdugnad 2016.

Øyvind er dugnadsleder med god hjelp i Ole Øyvind og Jørn for spørsmål og svar. Se ellers på listen over hvem som har ansvar for deloppgaver.

Ta gjerne med noe relevant dugnadsutstyr.

Vi sees!

Hilsen Øyvind