Pinsetur 2016 Tur & Hav

Fredag samles vi i Svensvika utover ettermiddag og kveld. Koordinator:  59°0’54.3″N 9°46’35.3″E
Lørdag kl 10.00 setter vi kursen for Risør og bryggene til Risør Seilforening på Finnøy.Koordinater: 58°44’0.7″N 9°13’50.1″E
Det er ca 26-28 nm  å seile fra Langesund. Værmelding sier 8 m/s fra nord som betyr fint slør og ingen bølger av betydning.
På Finnøy er det muligheter for lån av grill og sosial omgang på kvelden.
Søndag ettermiddag (gunstig værmelding) setter vi kursen for Jomfruland og Tårnbrygga hvis det er plass på bryggeanlegget, hvis ikke finner vi en alternativ havn f.eks på Schweigårdsholmene.
Seiling
Mandag brukes til hjemreise.
Vi er allerede 3-4 båter som er klare for  turen, men det er plass til enda flere seilere. Dette er en fin sjanse til å bli kjent med andre seilere i Brevik SF.
 Bli med da vel!!!
Tur koordinator er Knut Helmundsen.
Jeg er å treffe på  tlf 99 23 23 65, helmundsen@gmail.com, facebook og VHF kanal 72 gjennom hele pinsa.
Knut Helmundsen
Leder Tur & Hav