Ny eller gammel Breviksseiler, elsker å seile og vil gjøre et båtkupp? Se her!!

Breviksseiler, elsker å seile og vil gjøre et båtkupp? Nå kan du gjøre et kupp på en av Breviks Expresser som legges ut for salg.

Øivind-Tore Mylius har gått til skrittet å kjøpt NOR2009 Norwegian Steam..!!! Båten er en av få nybygde expresser fra 2003 og den er tunet opp av Thomas Nilsson i North Sails.

Han ser seg da nødt til og med tungt hjerte selge NOR714 Hurramegrundt. Båten er en rask båt med alle nødvendige trimfunksjoner, gode seil fra 2015 og den leveres inkl registrert henger.

Han er veldig interessert  i, og håper at noen har lyst til å seile denne videre i Brevik.  For å få mer trykk og flere båter i akkurat Brevik har han bestemt seg for å selge denne for 80.000,- hvis noen som kommer til å seile denne i Brevik ønsker å overta.

Ellers vil den bli lagt ut for offentlig salg til våren for 100.000,-

Ta kontakt med ham om dere vil ha mer info om båten. Ta gjerne å send han en melding her!

Albin Express som båtklassen egentlig heter er en seilbåt som ble tegnet av en av Sveriges mest kjente båtkonstruktører, Peter Norlin, i 1978. De fleste Expressene ble laget hos Albin Marin i noen hektiske år fra 1979 til 1982 da det ble produsert over 1100 stykker. Den største flåten finnes naturlig nok i Sverige, men de senere årene er det mange norske seilere som har reist over kjølen for å hente hjem en Express. Flåten i Norge teller i dag over 230 båter og en stor del av disse er aktive på regattabanen. Med omkring 50 påmeldte, har Albin Express vært den største klassen som har stilt i Færderseilasen de siste årene. Ved det kombinerte norges- og nordiske mesterskapet i Express i august 2014 deltok 109 Expresser, noe som gjorde konkurransen til tidenes største entype kjølbåtmesterskap i Norge. Klasseklubben i Norge heter Norsk Expressklubb og har omkring 200 medlemmer.