Onsdag 18 januar kl 18.00 Magne Klann – Foredrag om boken Seil og Rigg

Brevik Seilforening har som en del av vinterens arrangementer gleden av å invitere til foredrag med Magne Klann, seiler, fotograf og forfatter.

Han har i tillegg til å skrive boken Seil og rigg, bla skrevet bøker som:
• 2009 Havneboka – Oslofjorden

•  2009 Havneb1000-magne-klannoka – Sørlandskysten
•  2011 Havneboka – Skagerrak
•  2011 Seilerboka

Magne Klann er ikke bare forfatter og fotograf, men også en meget habil seiler. Ikke bare i storbåt, men også jolle, med bla NM tittel i Master NM Laser    2014.

Foredraget tar for seg saker fra boken som oppdatert kunnskap om hvordan seil og rigg trimmes i alle forhold, samt:
– Struktur som gjør det lett å finne akkurat det du trenger
– Tilegnet kunnskap ut ifra konsulentbistand fra profesjonelle riggere, seilmakere og internasjonale eliteseilere
– Bør være alle seileres grunnutrustning

Boken han har skrevet om Seil og rigging er regnes som en av de mest omfattende og oppdaterte boka om trim av seil og rigg som er publisert på norsk. 192 sider i et slående grafisk design, med flotte foto og enkle illustrasjoner. Her finner du både bakgrunnskunnskap og konkrete trimmanualer.

Med det som bakgrunn ligger alt til rette for et interessant foredrag og store muligheter for å skape seg ny og nødvendig kunnskap før seilesesongen 2017.

Et viktig foredrag for alle som liker seiling! For som han sier selv!: En veltrimmet seilbåt seiler ikke bare fortere – den krenger mindre, er bedre balansert og mer komfortabel. Slitasje og belastninger reduseres, og levetiden på dyrt utstyr forlenges. Samtidig reduseres risikoen for skader eller rigghavari.