Foredrag med Jon Amtrup – Seile verdens vakreste kyst

1.februar kl 18.00 på Seivall. Gratis inngang

Vi fortsetter vinterens suksessrike foredrag. Første foredrag var en knallsuksess og som foredrag 2 i vinterens program får vi intet mindre en besøk av Jon Arntrup. Dette er en mann som har seilt på stort sett alle verdens hav og kommet frem til at han gjerne vil fortelle om hva han syntes om verdens vakreste kyst…

Jon Amtrup er meget godt kjent i seil Norge som fotograf, journalist og forfatter.

Jon Amtrup er en kraftig erfaren tur- og regattaseiler. Han har seilt ARC to ganger, Shetland race syv ganger, 1000 mile Doublehanded, store deler av norskekysten hver vinter og vår de siste årene, samt en rekke ganger i Skagerak Two Star og Watski One Star.

Amtrup har jobbet som journalist i Seilmagasinet i en årrekke, og forfattet bøkene bla Havneguiden 4 Bergen-Kirkenes, Sail to Svalbard og Kong Harald V – seileren som ble en av gutta. Han driver selskapet også Explore North.

Vil man vite noe om kystens perler, langseilings hemligheter og utfordringer så bare møt opp. Gratis foredrag som gir deg stort innblik i store deler av seilingens og naturens vakre side.

Altid noe og lære, altid noe å se! :-)