Vår Team i seilsportligaen er i gang!

Seilsportligaen 2017 første seilas

Da er Skipper Dag Usterud med mannskap Ole Martin Lunde Lidal, Oscar Hovemoen og Nils Petter Hovemoen., sammen med lagleder Jan Ove Lorentzen, klare for racing på Vippetangen Oslo. De starter dagen med å konkurrere mot KNS, Larvik, Moss og Grimstad.

Følg dem her. Trykk her…

Seilsportligaen

I Seilsportsligaen konkurrerer Norges seilforeninger mot hverandre. Hver klubb stiller med et lag til hver helg, og har egne kvalifiseringer for å komme på dette laget. Klubbene har kvalifisert seg til første og andre divisjon, og det er 15 lag i hver divisjon.

Seilingen foregår i båttypen J70, som er en firemannsbåt. Seilingen foregår på korte publikumsvennlige baner på rundt 12min på hvert race. De blir også tracket, noe som gjør det enkelt for publikum å følge sitt lag.

Seilsportsligaen foregår i hele Europa. Vinneren av 1.divisjon går videre til Champions league, der man konkurrerer mot de beste lagene fra resten av Europa.