Vi trenger hjelp av medlemmene våre!!!!

Søndag 20 desember skal vi hjelpe til under Verdensrekordforsøk i Isbading på Olavsberget.

Her blir det mye liv og røre  dette må dere få med dere.

Brevik Seilforening står for salg av godt drikke og enkel mat under Arrangementet. Her kan vi tjene inn litt ekstra penger til foreningen. Foreningen beholder hele overskuddet.

Foreningen skal også hjelpe til med parkeringsvakter og ta imot betalingen fra de som skal bade.

Håper det er mange som har mulighet til å sette av noen timer denne søndagen og få et kjærkomment avbrekk i juleforberedelsene.

Vi trenger derfor kioskvakter, parkeringsvakter og hjelp til påmelding fra kl. 1000 til kl. 15oo.

Foreningen skal også stå for salget av mat og drikke under kveldsarrangement og trenger derfor noen som stille fra ca. kl. 1500 til ca. kl. 2200.

Send en melding til Ole Øyvind Ingebretsen på 400 21 023 med tidspunkt for når dere kan hjelpe til.

Jo flere vi blir jo kortere vakter blir det på som har en anledning.

Styret i Brevik Seilforening