Utleie av Windsurfings Utstyr

Hei Kjære medlemmer. For sesongen 2016 er det gjort noen grep for å bedre levetiden for orden på utstyr i brett Container. Brett, rigger, og våtdrakter har fått lagringsplass i høyden. Videre er mastefot tatt av for vedlikehold. Mastefot sammen med sko/hansker/armer finnes i dedikerte lagringsplasser.

Lokasjon av Utstyr

konteinerIMG_20160516_212043IMG_20160516_212211

Leie av Utstyr

Windsurfing utstyr er dyrt og blir fort ødelagt hvis ikke riktig vedlikehold og behandling utføres. Derfor ønsker jeg at alle i fremtiden respekterer noen enkle regler. 1. Alt utstyr (brett, seil, mastefot, våtdrakt) skal skylles med ferskvann og tørkes etter bruk. 2. Voksen rigger rulles og legges tilbake i riggpose sammen med tilhørende mast og bom. 3. Junior Rigger Henges opp i Container, men seil skal generelt ikke ligge på gulvet.

Legg også merke til at vi nå fører en oversikt på hva vi har av utstyr til leie på hjemme siden under fanen «Leie utstyr?»