NM i BB-11 ble arrangert i Arnendal. Breviksseilerne gjorde veldig flott innsats og tok hjem både gull- og sølvmedaljer.

Mahogny, blankpolerte beslag og hvite seil skapte et flott syn når 29 stk BB-11 fylte fjorden med tett matching. Det ble seilt «olympisk bane», såkalt pølsebane og med god vind ble det seilt 7 regattaer som grunnlag for resultatlisten.

Skipper Bjørn Nilsen sammen med Hanne Sondresen i NOR 284 Birra viste klasse med sin seiling og var 3 poeng foran sølvvinner Jørn Pettersen og Eivind Bergerud Pettersen. Breviksseileren Runar Borge stilte sammen med Pål Persen fra Kragerø SF og endte på en fin 4 plass, og Ola og Lars Aarseth tok den sagnomsuste 14. plassen som kvalifiserer til egen premie.

Mesterskapet fikk noen diskusjoner og litt ekstra engasjement før endelig resultatliste kunne annonseres etter vurderinger fra dommere. Det er alltid noe å lære i løpet av et mesterskap;)

Vi gratulerer Breviksseilerne våre for topp innsats!

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2255&resultat=1