Resultat det står respekt av i Express NM 2016

Mesterskapet, som gikk i Moss, bød på det meste av vær – fra skikkelig «bamse»-føre med vind opp mot 18 m/sek til lett, skiftende og vanskelig bris. De som var med måtte med andre ord mestre alt og de som vant, de vant på nettopp sin jevnhet

BLOW.NO holdt unna for konkurrentene. Dermed gikk årets norgesmestertittel til Arendal og Petter Mørland Pedersen med mannskap. Andre plass gikk til Kjappfot med Terje Wang fra Oslo, mens bronsemedaljene gikk til Bundefjorden med Morten Aagaard i Impuls.

54 båter var påmeldt og 51 stilte til start. Det var en båt mer enn under NM 2015 i Stavanger.

«Vår båt» med skipper Vegard Heggem, Bjørge Fredheim, Nils Petter Hovemoen og Dag Rune Wiksten hadde plasseringene 27, 11 og 32 på siste dag, sto igjen med følgende tellende plasseringer 21, 28, 23, 28, 22, 27 & 11 og dermed sammenlagt 25 plass av 54 deltakende. Båten er fornøyd og  mange erfaringer rikere når de vendte nesen tilbake til Brevik.

Vi må jo si at 25.plass av 54 båter i så varierende forhold, uhell og tett felt står det respekt av og vi gratulerer med flott gjennomførelse!

HURRAMEGRUNDT med Øivind-Tore Mylius som skipper endte på en 33.plass


Se hele resultatlisten her