Helgen 18. til 20. August skjer det!

Surfegruppen arrangerer tur for alle nybegynner og  aktive windurfere. Det vil være 3 instruktører som er med for å ta hand om sikkerhet, utstyr og Transport.  Spots er valgt med tanke på mulig variasjon av vær, variasjon av vanskelighetsgrad og tilkomst. Det vil da stå mellom Lista ved Farsund eller Fjällbacka i Sverige. Nødløsning vil være Helgeroa ved Larvik, som ikke er så langt unna. Påmelding gjøres ved å sende mail til Andreas Buskop. Mer informasjon om pris, praktiske spørsmål og innhold vil komme i dette innlegget.

Rapport 18 August 2017.

Fredag ettermiddag var fremdeles ikke valg a lokasjon klart. Det stod mellom Helgeroa eller Lökholmen (Strømstad) i Sverige. Etter nøye studie av Windy appen og vindforholdene, landet vi på Helgeroa. Dette skulle vise seg å være et klokt valg! 2 dager med stabil syd-øst fra 6-10 sekundmeter. Teltet ble slått opp på campingen, kun et steinkast fra stranda og med en kjempeplen hvor vi kunne brette ut alt utstyret for rigging. Rigg størrelse falt på 7m2 seil, men etter hvert blåste det opp til 10-12 sekundmeter og da ga Kiterne opp og vi hadde vannet for og sjøl. Lørdag kveld dro vi til Helgeroa sentrum og vertshuset Sydvesten for litt pizza. Siste dagen (Søndag) ble utnyttet til det fulle for vi reiste hjem til hvert vårt og hverdagen. Tusen takk for en kjempe fin helg. Surging er best sammen!