Resultater vårserien. Regatta 3

Sist regatta (regatta 2 i vårserien) var det sludd,regn og kun 3 grader. Denne gangen i regatta 3 snakker vi om noe helt annet. Strålende sol, 18 – 19 grader og 4-5 sekund meter vind. Med andre ord perfekte forhold. Det bli litt mye slør i denne regattaen, men også det setter krav til gode skippere og konsentrert mannskap. Båten skal trimmes og farta i båten betyr alt. Så igjen honnør til vinnere og ingen unnskyldninger for dem litt lenger bak.

Fremdeles tidlig på sesong, for noen første regatta. Noen båter bar preg av at de ikke var helt forberedt og båtene ikke i full trim. Manglet både tauverk, trim, og spinnaker kom både opp på tvers og bak fram. Men sånt tas med «humør» og neste regatta er nok alt i topp stand og konkurransen blir enda tettere. Vi gjør som kongen når vi seiler. Koser vårs!

Trykk her for å se resultatene i regatta 3 vårserien.

sze60e08