Resultater vårserien. Regatta 4

Hver onsdag er ulik. Både i forberedelser, vind og vær gir ulike utfordringer. Så hver onsdag blir alle litt bedre, da de igjen må stå i «noe nytt».

Denne onsdag var det tydelig at alle var litt mer forberedt. konkurransen var tettere og det var sylskarp konkurranse helt inn til over målstreken. Litt utsettelser av start, grunnet tekniske utfordringer i tårnet,  bare skjerpet skippere og mannskap. Når starten endelig gikk var alle «klare som egg».

Utgangspunktet 8 sekundmeter med 9 og 10 i kastene setter krav til skippere og mannskap. Det ble krysser hvor mann kunne seile taktisk, og lenser hvor utfordringen var å holde spinnakeren i alle kastene som kom.

Men som en skipper sa til en annen seiler på brygga etter regattaen. En oppsnasig seiler som mente de hadde vunnet om ikke, om det osv osv…  «Du er klar over at det er hele seilasen som gjelder om man skal vinne».  Så sant, så sant!

Trykk her for å se resultatene i regatta 4 i vårserien