Grenland Havn sommerserie 28.06.2017

Seilasen lovet silkeføre og 4 m/s, men det skulle vise seg å bli litt mer utfordrende enn som så.  Eller som noen sa… »en veldig rar vind». Vinden ble veldig østlig, skiftet retninger, og det kom kast (og ikke kast) ut fra de ulike sund langs regattabanen. Det startet med en slørstart, ble kryss, så slør igjen før man rundet og gikk inn i en Spinnaker lens som ble skarpere og skarpere. Det var litt uvisst hvor det lønte seg å ligge, men mye tydet på at litt ute på fjorden var bra.  Etter runding igjen ble det en slør til merket og ved runding inn mot mål var det litt uvisst om det ble lens eller slør, men de som prøvde seg på spinnaker tokk den fort ned igjen. Så ble den en slakk, til tider skarp slør inn mot mål. De som da lå for nærme land stoppet opp, mens de som lå litt ute på fjorden satt fart. En artig seilas, med som de sa «litt rare vinder» Resultater finner du her…