Seilforeningen har inngått avtale med Mooringo at de inngår I deres gjesthavn nettverk.

Alle inntekter fra utleien går direkte til foreningen.

De som har installert appen vil se tilgjengelige båtplasser i vår havn og forhåpentligvis legge turen inn fjorden for å besøke vårt flotte anlegg.

De som ankommer og ikke har appen allerede installert må gjøre det og booke gjennom denne. Om  ikke kan plassen allerede være booket.

Det er lagt ut og merket 13 gjesteplassser. I tillegg vil de som har fast plass i brygga kunne legge ut sine plasser når de er ute. Vi oppfordrer alle som har plass i brygga til å gjøre dette.

Det er en kjempefin dugnad for foreningen og kan gi sårt tiltrengte inntekter. Ta kontakt med en av de 2 under om du ikke får registrert båtplassen din når du installerer Mooringo. Det er veldig lett å sjekke ut og inn av sin båtplass.

Det koster 200 NOK/døgn å ligge i havna. Medlemmer av foreningen med båt som ikke har fast plass på Seivall oppnår en betydelig medlemsfordel med å kunne betale 50 NOK/døgn.

2020-06-11 Bryggeskilt_Mooringo

2020-06-10 Priser BS gjesteplasser

Espen :  espen.andre @ prf2.no, eller Bård : bard.sathre @ kinera.no

For å oppnå denne fordelen må en registrere seg med telefonnummer og e-mail til havnesjefen (Espen Johnsen) eller Bård Sæthre (data hjelper) på forhånd.