Sesongen 2020 – Et rolig år

Som alle har fått med seg bli ikke Sesongen 2020 ikke helt slik som planlagt pga. Covid-19 pandemien.

Styret har hatt planer for flere klubbkvelder i november og desember, men valgt og avlyse også disse pga. pandemien.

Straks forholdene tillater det vil vi igjen se på muligheten til å få arrangert klubbkvelder på Seivall.

Noen seilaser fikk nå gjennomført og her er linker til resultatsiden for seilaser arrangert av Brevik Seilforening i sesongen 2020.

Stråholmen Rundt

Steingrunn Doubelhanded

Sommerserien 2020

Sparebank 1 Cup

Eidangerfjorden Rundt

Rødskjærseilasen

Singelhanded

Moorings bøyen Doubelhanded

Planleggingen av sesongen 2021 er startet og har du forslag til nye aktiviteter på fjorden, regatta eller tur-seiling, er det bare å ta kontakt via mail (oleingebretsen(at)gmail.com.

Styret ønsker alle en fin førjulstid og en fin julefeiring sammen med familie og venner.