Hei alle. Koronaen satte stopper for fellesdugnaden denne våren. Seivall trenger allikevel innsats fra medlemmene for å holde seg pen og «fresh» der vi kan kose gjennom sommeren.

Her legges det ut liste over oppgaver som man fritt kan ta tak i. En del av utstyret er bak låste dører så sørg for å evt kontakte noen som har nøkkel om du ikke har selv. Det er hengt opp laminert plakat med liste over oppgavene, men listen finner du også vedlagt her (ørlite oppjustert fra den som henger på veggen på klubbhuset.

Torsdager på ettermiddagene er dager fremover der vi tar sikte på at man kan komme og gjøre litt innsats med forhåpentligvis flere til stede.

Ta som tidligere med litt av hvert av hva dere tror trengs av arbeidshansker og annet utstyr som kan komme til nytte.

Om det er spørsmål som du lurer på, eller ikke tør velge det du selv tror er beste løsning, kan du ringe Jørn på 48 02 68 24.

Lykke til:)