Sommerserien 2020

Sesongen 2020 – Et rolig år

Som alle har fått med seg bli ikke Sesongen 2020 ikke helt slik som planlagt pga. Covid-19 pandemien.

Styret har hatt planer for flere klubbkvelder i november og desember, men valgt og avlyse også disse pga. pandemien.

Straks forholdene tillater det vil vi igjen se på muligheten til å få arrangert klubbkvelder på Seivall.

Noen seilaser fikk nå gjennomført og her er linker til resultatsiden for seilaser arrangert av Brevik Seilforening i sesongen 2020.

Stråholmen Rundt

Steingrunn Doubelhanded

Sommerserien 2020

Sparebank 1 Cup

Eidangerfjorden Rundt

Rødskjærseilasen

Singelhanded

Moorings bøyen Doubelhanded

Planleggingen av sesongen 2021 er startet og har du forslag til nye aktiviteter på fjorden, regatta eller tur-seiling, er det bare å ta kontakt via mail (oleingebretsen(at)gmail.com.

Styret ønsker alle en fin førjulstid og en fin julefeiring sammen med familie og venner.

Kappseilingsreglene 2021-2024

Hei

Da er det på tide og bytte ut regelboka.

Ny Regelbok koster kr. 230

Ny regelbok kan bestilles selv via NSF sine hjemmesider eller du kan sende en bestilling via Brevik Seilforening så samler vi opp sender en felles bestilling.

For å bestille via Seilforeningen må bestilling sendes på mail til oleingebretsen(at)gmail.com før 10. des.

Mvh.

Regattakomiteen

Høstdugnad på Seivall lørdag 17 oktober 10.00 – 16.00

Seivall trenger god pleie av alle medlemmene og brukere av området. Vi avrunder årets seilsesong med å stelle, pleie anlegg og utstyr. Det er også noe helt nødvendig vedlikehold som må gjøres før vinteren setter inn.

Eksempler på oppgaver er:

• Rib`er og bøyebåt, bøyer, joller, brett og utstyrspark skal ivaretas, ryddes og shines opp.
  • Bortkjøring av søppel.
  • Klubbhuset har flere oppgaver innvendig. Renhold kjøkken, vinduer skal vaskes, gjennomgang og rydding.
  • Beskjære busker og kratt for å holde vegetasjonen nede. Ta med redskaper og evt tilhenger for de som har det med. Vi har egen fyllplass for kvist langs veien.
  • Snekkeroppgave knyttet til vinduet i Tårnet er påkrevet og må løses nå før regn og fuktighet skader veggen  mer. Her er kurant men interessant jobb for en eller to snekkerkyndige i klubben.
  • Utbedringer og rydding i dommertårn, servicebygget, jollegarasje og sjøbua.
  • Det er også mange oppgaver på bryggene.
  • Alle som har bryggeplass på Seivall må føle spesielt ansvar for å stille til dugnaden. Oppfordre gjerne mannskapet til å komme også selv om de evt ikke er medlemmer.

Det blir pause og dugnadsmat kl 1300 på plattingen.

Ta med arbeidshansker og relevant utstyr og verktøy.

Jørn, Ole Øyvind og bryggekomiteen (Espen Johnsen, Rune Haugen og Knut Hauge) fordeler arbeidsoppgaver.

Ser frem til en trivelig dugnad😊

Mvh Jørn

Styremøte-i-Brevik-Seilforening-08.06.20

Mooring bøyen Doubelhanded – Sesongen 2020 er over

Sesongen 2020 er over og hva passet bedre med avslutnings regatta med 3 stk. Expresser med følgende navn:

Over Evne, Over Dato og Over Streken 🙂

Regattaen ble gjennomført søndag 27 sept. i Nordlig vind fra Nord Nord-øst.

Første båt i mål ble Over Evne. De brukt 1 time 45 min og 50 sekunder på følgende løp. Seivall – Langøya – merke B – merke 2 og målgang Seivall.

Over Evne, med Stig Kolbjørnsen og Pierre Keller var bare 17 sekunder i mål før Over Dato, med Jørn Fougner og Robert Grønlund.

Over Streken med Vegard Heggem og Frank Søtvedt satte strek for årets sesong noen minutter bak der igjen.

Siste runding før målgang

Twostar Moringsbøyen er en Doublehanded regatta for Albin Express.

Twostar Moringsbøyen er en Double handed regatta for

Albin Express. 26.09.2020. Flyttes til søndag 27.09.2020 pga. Værmeldingen

Første varsel signal kl. 11.55

Løp:

Start Seivall

Grønn stake nord for Langøya (S)

Merke B (S)

Merke 2 (S)

Mål Seivall.

Torsdag 24 sept. – Kraftig vind

Yr.no melder mye vind og kraftige vindkast fra syd hele torsdag.

Alle med båter på Seivall bør ta turen i dag for å se til fortøyninger mm. så slipper vi skader på båter og bryggeanlegg.

Husk at det skal være Rykkdemping på fortøyningene.