Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

Jollesamling på Seivall

Mandag og tirsdag i høstferien var optimistjolleseilerne våre på seilcamp på Seivall.

Det var teorikveld med bilder, filmer og tilbakeblikk. Mye å lære av egne valg, feil og strategier. Stor stemning.Kveldsmat med hamburger på grillen.Tirsdag seilte gutta fra Seivall til Hydrostranda. Fin tur i deilig høstvær.Her vil det foregå høst-seiling til kulda blir for ugrei for hender og føtter.

IOM – Klassemesterskap 2021

Brevik Seilforening ønsker alle IOM seilere velkommen til Klassemesterskap i IOM.

Klassemesterskapet gjennomføres lørdag 9 og søndag 10 oktober på Seivall.

Påmelding via manage2sail: Påmelding

Påmeldingsavgift kr. 600 som inkluderer lunsj lørdag og søndag.

qrf

Program for helgen:

Lørdag 09.10

Registrering kl. 09.00-10.30

Rormannsmøte kl. 10.30

Første start. ca. kl 11.00

Lunsj ca. kl. 13.00-13.30

Første start etter lunsj. ca. kl. 13.40. Lunsj inngår i påmeldingsavgiften

Ingen start etter kl. 16.00

Søndag 10.10

Første start. ca. kl 11.00

Lunsj ca. kl. 13.00-13.30. Lunsj inngår i påmeldingsavgiften

Første start etter lunsj. ca. kl. 13.40

Ingen start etter kl. 15.00

Premieutdeling så snart som mulig etter siste regatta.

Klassemesterskapet gjennomføres i henhold til Norsk IOM klubb sine seilingsbestemmelser.

Sosialt.

Lørdags kveld samles vi på seilerhytta.

Grillen tennes ca. kl 18.00.

Ta med mat og drikke

Kontaktperson Brevik Seilforening: Ole Øyvind Ingebretsen mob.: 400 21 023 eller mail.: oleingebretsen@gmail.com

Singlehanded 18. og 19. September

Påmelding til Singlehanded lørdag 18. og søndag 19. september, link.

Seilingsbestemmelser:
Det henvises til avsnittet: «Seilingsbestemmelser ved terminfestede regattaer». Spesielt for disse seilasene er at det kun skal være en person ombord. Autopilot kan benyttes. Seilasene avsluttes kl. 18.00 begge dager. Seilasene seiles uten spinnaker/genakker med redusert RATING-tall i henhold til RATING målebrev. Det er i utgangspunktet 3 klasser; Express, Tur og Racing. Blir det færre en 3 startende båter i Express eller Turklassen, så slår vi disse båtenen sammen med racing klassen. Rating tall for Express settes til 0.853. Rating for Turbåter estimeres etter beste evne mot sammenlignbare båter i Norrating målebrev database.

Tidspunkt / Start:
Første start kl. 12.00 begge dager. Startrekkefølge: Express, Tur, Racing. Start og mållinje er på Seivall mellom stang på land og utlagt bøye.

Løpsbeskrivelse lørdag (6 nm):
Start Seivall – Kalvsundet – Kisteholmen (S) – Sandøya (S) – mål på Seivall.

Løpsbeskrivelse søndag (9 nm):
Start Seivall – grønn stake Siktesøyboen (P) – Kisteholmen (P) – Bjørkøyboen, grøn stake (S) – mål på Seivall.