Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

Team Snakkas – Rent bord i Skagen Trøsten

GRATULERER til Per Sortedal og Frode Johansen på Snakkas som gjorde rent bord i Skagen Trøsten!🎉Snakkas var raskest på mediumbane, og raskest av alle på korrigert tid.

Årets Skagen Race er utsatt til august, i stedet ble det en runde i Yttre Oslofjord, og en herlig sesongstart for Brevik-seilerne⛵️

Link Resultater

Sesongstart for 2021 Utsettes

Da det er innført tiltaksnivå 5B i Grenland utsettes oppstarten av årets sesong.

Tiltakene gjelder frem til 25. mai.

Første mulighet for regattaseiling slik det ser ut nå blir 26. mai.

I tillegg er det innført lokale regler som medfører at reglene gjelder for alle personer over 13 år. Jolletrening vil foregå som planlagt da alle optimistseilerne våre er under 13 år

Vi krysser fingrene for at vi kan fylle Eidangerfjorden med seil fra 26. mai.

Oppdatering av Terminliste vil bli gjort når vi vet mer om når vi kan komme i gang og hvilke begrensninger som vil gjelde.

Hold avstand og hold dere friske frem til vi igjen kan arrangere regattaer på fjorden.

Regattakomitten Brevik Seilforening

Link til Porsgrunn Kommune. Disse reglene gjelder fra 10. mai https://www.porsgrunn.kommune.no/aktuelt/disse-koronareglene-gjelder-fra-10-mai/

Terminliste sesongen 2021

Sesongen 2021 kan starte.

Pga. av Covid-19 starter årets sesong som vi avsluttet fjorårets med restriksjoner på antall om bord i båtene.

Slik situasjonen er pr. 04.05.21 gjelder må vi følge disse to hovedreglene.

• Maks 3 personer i båten så sant man kan holde en avstand på 1m. Gjelder ikke de som bor i same husstand.
  • Ingen samling på land etter endt regatta.

Ved innstramninger lokalt eller sentralt vil dette bli informert om på hjemmesiden.

Så følg med på hvilke regler som gjelder «akkurat i dag».

For å kjøpe Årskort for sengen 2021 klikker du deg inn på linken under.

Årskort sesongen 2021

Pris for Årskort: