Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

Stråholmen Rundt lørdag 7. august

Seilasen blir gjennomført på tradisjonelt vis med Gunderstart og fullt mannskap. Interessen for seilasen ser ut til å være veldig god, selv om det er få båter påmeldt foreløpig. Supert med tidlig påmeldig om du får til det, da motiverer vi kanskje enda flere til å være med. Litt fremsnakking på brygga spesielt ovenfor nye seilere er også veldig bra.

Etter målgang i Langesund seiler vi inn til Seivall for premieutdeling og hygge på terassen. Vi tenner grillen kl. 19:30. Ta med egen mat og drikke. Smittesituasjonen tillater at vi endelig kan få seilt med fullt mannskap og at vi kan avslutte seilasen med etterlengtet hyggelig sosialt samvær. Som vanlig må vi ta høyde for eventuelle endringer, men det har vi jo blitt vant til.

Ta gjerne kontakt med Pål Klavenes tlf. 95142187 om du har noen spørsmål eller trenger hjelp til påmelding. Minner også om at det er en egen turklasse hvor det ikke stilles krav til målebrev. Dette kombinert med en «snill» Gunderstart og lange legg gjør at denne seilasen passer perfekt for nye seilere.

Info og løpsbeskrivelse finner du her, link.

Påmeldingsside finner du her, link.

Sommerserien 2021 starter Onsdag 30 Juni

Sommerserien starter opp Onsdag 30 Juni.

Nå er det endelig åpent for alle klasser til å delta med fullt mannskap

Sommerserien består av 6 seilaser, de 2 dårligste strykes slik at de 4 beste teller.

Det seiles på faste merker.

Påmelding må være fullført før start.

Klasse – Storbåt

Vi gjør oppmerksom på at det er 2 klasser for storbåt.

Racing med spinnaker – RMS

Racing uten spinnaker – RUS

Når du velger klasse så ha i minne at ofte vil klassen RMS få et mye lengre løp enn RUS.

Så skal du seile uten spinnaker kan det jo være greit å melde seg på i Racing uten spinnaker. Hele serien må seiles i samme klasse og med samme Rating tall.

Rating tall

Ved påmelding er det viktig at dere som seiler på tid legger inn riktig «rating tall» i rubrikken «YS verdi fir seilasen»

Påmelding: https://www.manage2sail.com/no/event/cddada25-c7f6-4ad5-93d2-c21205d1a14a#!/

Fullt mannskap igjen

Da kan man igjen seile med fult mannskap igjen 🙂

For siste regatta i Vårserien må de båtene som har seilt med Shorthand rating vente til sommerserien med å stille med fullt mannskap.

Regattakomiteen