Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

Romjulsseilas IOM 27.12.21 – Avlyses

Grunnet dagens smittesituasjon vil årets Romjulsseilas dessverre avlyses.

Benytter anledningen til å ønske dere alle en fredfylt jul og et godt nytt år.

Vi sees i 2022 🙂

Hva er foling?

Foredrag: Hva er foiling?
Hold av torsdag 4. november kl 19!👍
Da kommer Bjørnar Erikstad til Seivall. Bjørnar er sportslig leder for Waszp og Foiling Norway. Han er også en svært erfaren og merittert seiler. I tillegg er Bjørnar en fantastisk rollemodell og trener og en utrolig inspirerende og ettertraktet foredragsholder. Vi er privilegerte som har fått Bjørnar til å komme til Seivall for å holde foredrag!

Kommer du? For å kunne tilby litt «attåt» kaffen er det supert om du registrerer deg slik at vi har en anelse om hvor mange som kommer 🙂
Registrer deg her: https://forms.office.com/r/LvwUy3JCyz

Velkommen!

foiling #brevikseilforening #waszp

Foto: Norwegian Waszp Nationals 2019, Trond Teigen – SailLogic

Jollesamling på Seivall

Mandag og tirsdag i høstferien var optimistjolleseilerne våre på seilcamp på Seivall.

Det var teorikveld med bilder, filmer og tilbakeblikk. Mye å lære av egne valg, feil og strategier. Stor stemning.Kveldsmat med hamburger på grillen.Tirsdag seilte gutta fra Seivall til Hydrostranda. Fin tur i deilig høstvær.Her vil det foregå høst-seiling til kulda blir for ugrei for hender og føtter.