Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

GRATIS SEILKURS FOR DAMER/JENTER

Vil du lære mer om seiling, bli tryggere og ta mer ansvar ombord?

Dette er et nettkurs både for nybegynnere og viderekommende jenter/damer.Del 1 «Grunnleggende seiltrim».

Dato 10. feb kl. 18:00-19:00.Del 2 «Planlegging av regatta»

Dato 24. feb kl. 18:00-19:00.Foredragsholdere er Silje og Christen With, to av Norges beste seilere.

For påmelding klikk her. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Når du har meldt deg på, får du en e-post dagen før kurset med link til nettmøtet.Har du spørsmål er det bare å ta kontakt 🙂 Med Ebba (Ebbafrer@gmail.com) eller Trine (.Trineroald1@gmail.com)

Årskort regatta for Tur & Hav og Express 2021

Sider for betaling av årskort for BS regattaer sesongen 2021 for Tur & Hav og Express er klare i Manage2Sail. Her blir det mange fine seilaser og mye gøy for bare 1200kr. Følg linkene nedenfor for registrering og betaling:

Årskort Tur & Hav 2021

Årskort Express 2021

Skagerak Skjærgårdscup 2021

Larvik, Sandefjord og Brevik er nå enige om gjennomføring av Skagerak Skjærgårdscup seilasene for 2021. Sydostseilasen 5/6, Stråholmen Rundt 7/8, Svennerseilasen 14/8 og Rødskjærseilasen 11/9. Seilingsbestemmelser tilpasset gjeldende Covid retningslinjer som i fjor. Egen turklasse uten krav til målebrev. Det går rett vei med Covid utviklingen, det er god grunn til å være optimister og håpe på en fin seilsesong og at mange har lyst til å delta på denne fine cupen som egner seg godt for både nye og erfarne seilere. Påmeldingssider i Manage2Sail er klare for alle seilasene, følg linkene nedenfor:

Sydostseilasen lørdag 5. juni

Stråholmen Rundt lørdag 7. august