Storbåt

Eller Tur & Hav som også benyttes som begrep inkluderer de største båtene i foreningen.

Express

Albin Express, entypebåt og er 26 fot. Etablert miljø i foreningen.

Joller

Aktive klasser i foreningen er Optimist, Laser, Zoom 8, Rs Feva, To-krone.

BB 11

Klassisk trebåt med etablert miljø i Brevik

Kogg

Seilkoggen har lange tradisjoner i Brevik med tett matching.

IOM

Modellbåtseiling med et aktivt miljø og mye seiling når øvrige båter er på land.

To-krone

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Brett

Ypperlige opplæringsbåter som også leies og lånes ut i foreningen.

Sommerserien 2020

Sesongen 2020 – Et rolig år

Som alle har fått med seg bli ikke Sesongen 2020 ikke helt slik som planlagt pga. Covid-19 pandemien.

Styret har hatt planer for flere klubbkvelder i november og desember, men valgt og avlyse også disse pga. pandemien.

Straks forholdene tillater det vil vi igjen se på muligheten til å få arrangert klubbkvelder på Seivall.

Noen seilaser fikk nå gjennomført og her er linker til resultatsiden for seilaser arrangert av Brevik Seilforening i sesongen 2020.

Stråholmen Rundt

Steingrunn Doubelhanded

Sommerserien 2020

Sparebank 1 Cup

Eidangerfjorden Rundt

Rødskjærseilasen

Singelhanded

Moorings bøyen Doubelhanded

Planleggingen av sesongen 2021 er startet og har du forslag til nye aktiviteter på fjorden, regatta eller tur-seiling, er det bare å ta kontakt via mail (oleingebretsen(at)gmail.com.

Styret ønsker alle en fin førjulstid og en fin julefeiring sammen med familie og venner.

Kappseilingsreglene 2021-2024

Hei

Da er det på tide og bytte ut regelboka.

Ny Regelbok koster kr. 230

Ny regelbok kan bestilles selv via NSF sine hjemmesider eller du kan sende en bestilling via Brevik Seilforening så samler vi opp sender en felles bestilling.

For å bestille via Seilforeningen må bestilling sendes på mail til oleingebretsen(at)gmail.com før 10. des.

Mvh.

Regattakomiteen