SEIVALL

Seivall er et stort anlegg med mange hus og flotte uteområder.  Brygga og uteområdene står til våre medlemmers og andre gjesters disposisjon til enhver tid.

Terrassen er til alles disposisjon så sant den ikke er utleid. Om ikke annet er avtalt er klubbhuset med kjøkken og toalett til brukernes disposisjon under klubbarrangement. Garderobebygget er til brukernes disposisjon under trening, regatta og annet arr.

For å finansiere det nye klubbhuset ble det av årsmøtet besluttet å leie ut klubbhuset, terassen, garderobebygget og uteområder.

Vi ber våre medlemmer respektere dette og ikke forstyrre våre leietagere på terrassen eller i klubbhuset, dette gjelder også kjøkken og gang. Om man skal bruke klubblokalet i 2.etg. må man benytte inngang i 2.etg.

Våre leietagere er oppmerksom på at det vil foregå seilaktiviteter på uteområdet, sjøbua etc.

Oppstår det spørsmål rundt bruk, eller man er usikker på leieforhold og vil ha avklart dette, ta kontakt med utleiansvarlig. Se under uteleie Klubbhus.

Du hjelper seilmiljøet og det sportslige tilbudet  ved å støtte klubben med din grasrotandel. Print ut brevet og registrer deg hos en tippekommisjonær.

Grasrotbrev