Velkommen til Rødskjærseilasen 2021

Skagerak Skjærgårdscup, seilas 4 av 4

Start:  Ved Brevik Seilforening 11. sept. 2021 kl 11.00.

Rødskjærseilasen inngår i, og er avslutning i Skagerak Skjærgårdscup:

Påmeldingsgebyr kr 250. Påmelding innen onsdag 8. september.

Start og målgang blir på Seivall. Link til påmelding på Manage2Sail.

Seilingsbestemmelser:

Det henvises til avsnittet «Seilingsbestemmelser ved terminfestede regattaer» og bestemmelser for «Skagerak Skjærgårdscup«.

Det er i år fellesstart per klasse og startene blir som følger:

Første varselsignal kl. 10.55:

Startflagg D – Entype (Express & H-Båt)  – Kl. 11:00

Startflagg E – Turklasse Kl. 11:05

Startflagg F – Racing  Kl. 11:10

Løpsbeskrivelser (normal):

Det seiles distanse 20 nm: Start Seivall, Langøya S– Rødskjær P – Gamle Langesund (gate) – Mål ved Seivall.

Løpsbeskrivelse 2 (lite vind, avkorting):

Ved lite vind så kan det bli avkorting av løp 1 ved Gamle Langesund (gate). Dette blir i så fall kommunisert underveis på VHF kanal 77 og ved synlig flagg S fra dommerbåt i Gamle Langesund (sund mellom Langøya og Geiterøya). Markering av mållinje i Gamle Langesund ved avkorting:

Løpsbeskrivelse 3 (mye vind/sjø, alternativ løp):

Eget løp vil eventuelt bli annonsert på oppslagstavle på Seivall og på dagens løp på BS nettsiden senest 30 min før første start.

Samling på Seivall etter regatta:

Etter seilasen blir det samling på terassen på Seivall med middag for de som ønsker det, premieutdeling og hyggelig samvær. Påmelding til middag (viltgryte + kakedessert) med registering av navn på deltakere  og betaling (200kr/person) gjøres via manage2sail, link. Absolutt siste frist for påmelding til middag er ila torsdag 9/9. Ta med egen drikke. Brevik Seilforening v/Ole Øyvind Ingebretsen er ansvarlig for arrangementet og alle oppfordres til å følge smittevernregler som kommuniseres ved ankomst. Middag serveres kl. 19:00 og arrangementet avsluttes kl. 01:00.

Markering av mållinje i Gamle Langesund ved avkorting: