Høstdugnad på Seivall lørdag 17 oktober 10.00 – 16.00

Seivall trenger god pleie av alle medlemmene og brukere av området. Vi avrunder årets seilsesong med å stelle, pleie anlegg og utstyr. Det er også noe helt nødvendig vedlikehold som må gjøres før vinteren setter inn.

Eksempler på oppgaver er:

• Rib`er og bøyebåt, bøyer, joller, brett og utstyrspark skal ivaretas, ryddes og shines opp.
  • Bortkjøring av søppel.
  • Klubbhuset har flere oppgaver innvendig. Renhold kjøkken, vinduer skal vaskes, gjennomgang og rydding.
  • Beskjære busker og kratt for å holde vegetasjonen nede. Ta med redskaper og evt tilhenger for de som har det med. Vi har egen fyllplass for kvist langs veien.
  • Snekkeroppgave knyttet til vinduet i Tårnet er påkrevet og må løses nå før regn og fuktighet skader veggen  mer. Her er kurant men interessant jobb for en eller to snekkerkyndige i klubben.
  • Utbedringer og rydding i dommertårn, servicebygget, jollegarasje og sjøbua.
  • Det er også mange oppgaver på bryggene.
  • Alle som har bryggeplass på Seivall må føle spesielt ansvar for å stille til dugnaden. Oppfordre gjerne mannskapet til å komme også selv om de evt ikke er medlemmer.

Det blir pause og dugnadsmat kl 1300 på plattingen.

Ta med arbeidshansker og relevant utstyr og verktøy.

Jørn, Ole Øyvind og bryggekomiteen (Espen Johnsen, Rune Haugen og Knut Hauge) fordeler arbeidsoppgaver.

Ser frem til en trivelig dugnad😊

Mvh Jørn